بهترین”طرز تهیه قورمه سبزی”

بدون تردید قورمه سبزی یکی از پرطرفدارترین‌ خورشت های ایرانی می باشد. بدون شک یکی از غذا‌های اصیل ایرانی است که افراد خانواده آن را دوست دارند.
در این آموزش مراحل تهیه این غذا را به شما آموزش خواهم داد،ولی قبل اینکه بریم سراغ دستور تهیه اول میگم که چرا اسمش قورمه سبزی هست.
در زمان های قدیم در استان‌هایی که دامپروری رونق  خوبی داشت همچون استان آذربایجانشرقی و آذربایجان غربی با وجود سرد بودن در آنجا قرمه یا کنسرو گوشت تهیه می‌شد.
 
بدین صورت که در میانه های پاییز گوشت ذبح شده تازه را  به همراه چربی خود حیوان و گاهی هم با روغن حیوانی در شعله کم تفت میدادند تا مقداری بپزد و بعد آن را در پوست تمیز شده  گوسفند و گاو و یا در کوزه های مخصوص نگهداری میکردند و محیط نگهداری را سرد نگه میداشتند.
 
ودر فصل زمستان به صورت های مختلفی از این گوشت های کنسرو شده  در غذاهای خود استفاده میکردند. از طرفی چون این گوشت های قرمه شده بسیار چرب و نمک زیادی در خود داشتن در اقوام مختلف نظیر بختیاری و آذربایجان  از سبزی های مختلف و پیاز ، تره کوهی،گرد غوره و یا لیمو استفاده میکردند.
به عنوان مثال شیرازی ها این گوشت های کنسرو شده را با سبزی اسفناج و گشنیز مصرف میکردند
و در زبان محلی خود به آن خورشت قورمه می گفتند و بدین ترتیب اسم خورشت قورمه سبزی توسط شیرازی ها نامگذاری شد.
 
 
Image result for ‫طرز تهیه “قورمه سبزی‬‎

 


آشپز مجموعه های ,سبزی ,قورمه ,گوشت ,تهیه ,میکردند ,قورمه سبزی ,گوشت های ,این گوشت ,آن را ,استفاده میکردندمنبع

ایندکس وبلاگ 34

خورشت هویج

طرز تهیه موس شکلاتی

دنت خونگی

طرز تهیه کوفته قلقلی با گوشت برای همراهی با انواع غذاها

رمز و راز تهیه ترشی خوشمزه

طرز تهیه اشکنه به سبکی خوشمزه

مشخصات

آخرین جستجو ها

گرافیک سیتی Guidance for travel and import and export to Iran لوازم یدکی بیل مکانیکی ۲۲۰ ارزان سایت خودرو ساخت و اجرای سقف شیروانی رمان ایرانی مقالات دانشجویی, پایان نامه و پاورپوینت های کاربردی وبلاگ ساختمان متروتیک درسی فایل