مواد لازم:
پیاز یک عدد
گوشت خورشتی دویست گرم
نمک وادویه به میزان لازم
زعفرون سه ق سوپخوری
هویج خلالی هرچه باریک خرد یا رنده شده دویست گرم,
رب یک ق یا گوجه فرنگی دوعدد,
روغن به میزان لازم,الو پانزده عدد,
شکر وابلیمو هرکدام ی ق سوپخوری
آشپز مجموعه
لازم ,ق ,سوپخوری ,هویج ,دویست ,میزان ,به میزان ,ق سوپخوری ,دویست گرم ,میزان لازم ,فرنگی دوعددمنبع
ایندکس وبلاگ 34
خورشت هویج
طرز تهیه موس شکلاتی
دنت خونگی
طرز تهیه کوفته قلقلی با گوشت برای همراهی با انواع غذاها
رمز و راز تهیه ترشی خوشمزه
طرز تهیه اشکنه به سبکی خوشمزه