رمز و راز تهیه ترشی های خوشمزه

ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذاهای ما ایرانیان است. اگر می خواهید ترشی های خوشمزه درست کنید این مطلب را از دست ندهید.

خلوص سرکه

سرکه ترشی باید خوب و خالص باشد، بهترین نوع آن سرکه ای است که از انگور، کشمش و سیب تهیه شود.

جوشاندن سرکه

چون یکی از دلایل کپک زدن ترشی ها، ناخالص بودن ترشی هاست، بنابراین بهتر است سرکه را قبل از استفاده به مدت چند دقیقه جوشانده و پس از سرد شدن استفاده کنید.


آشپز مجموعه ترشی ,سرکه ,خوشمزه ,تهیه ,یکی ,استفاده ,های خوشمزه ,رمز و ,ترشی های ,یکی از ,تهیه ترشیمنبع

ایندکس وبلاگ 34

خورشت هویج

طرز تهیه موس شکلاتی

دنت خونگی

طرز تهیه کوفته قلقلی با گوشت برای همراهی با انواع غذاها

رمز و راز تهیه ترشی خوشمزه

طرز تهیه اشکنه به سبکی خوشمزه

مشخصات

آخرین جستجو ها

عکس سریال های کره ای درمان اعتیاد بدون بستری و کاملا رایگان آسان خیابون معرفی بهترین سات فروش کتونی و پوشاک کفش قهوه دات کام Bia2Biology فلزیاب افشار بهار فروش برنج ایرانی بدون واسطه اجناس فوق العاده