کوفته قلقلی یک نوع کوفته گوشتی چند منظوره است که برای همراهی با اغلب غذاها می‌توان از آن استفاده کرد. انواع خورش، پلو، سوپ و پاستا با وجود این کوفته گوشتی درست می‌شود. برای اینکه کوفته قلقلی وا نرود و منسجم باشد، باید شیوه صحیح درست کردن آن را بدانید که در زیر به شما آموزش داده می‌شود.

کوفته قلقلی یا میت بال از گوشت چرخ شده، خرده نان، پیاز رنده شده، تخم مرغ، کره و ادویه‌ تشکیل شده است. این مواد را با هم ترکیب کرده و به صورت یک توپ کوچک در می‌آورند. کوفته قلقلی را هم می‌توان در ماهیتابه سرخ کرد، هم در فر و روی سینی پخت و هم می‌توان آن را آب‌پز یا بخارپز (نوع چینی) کرد. انواع کوفته قلقلی در واقع بر حسب نوع گوشت و ادویه‌های مورد استفاده تفکیک می‌شود. اصطلاح کوفته قلقلی فقط برای کوفته درست شده با گوشت بکار نمی‌رود بلکه بسیاری از اوقات به کوفته‌های گیاهی هم گفته می‌شود.

طرز تهیه کوفته قلقلی


آشپز مجموعه کوفته ,قلقلی ,هم ,گوشت ,می‌شود ,درست ,کوفته قلقلی ,کرد انواع ,برای همراهی ,همراهی با ,با گوشتمنبع

ایندکس وبلاگ 34

خورشت هویج

طرز تهیه موس شکلاتی

دنت خونگی

طرز تهیه کوفته قلقلی با گوشت برای همراهی با انواع غذاها

رمز و راز تهیه ترشی خوشمزه

طرز تهیه اشکنه به سبکی خوشمزه

مشخصات

آخرین جستجو ها

مقاله ارز دیجیتال انجام آسفالت کاری سئو حرفه ای سایت پرسش مهر شماره20 gimsys دانلودستان بهترین سایت bestdesign علم سبز