رمز و راز تهیه ترشی های خوشمزه

ترشی یکی از مخلفات خوشمزه و دلخواه برای انواع غذاهای ما ایرانیان است. اگر می خواهید ترشی های خوشمزه درست کنید این مطلب را از دست ندهید.

خلوص سرکه

سرکه ترشی باید خوب و خالص باشد، بهترین نوع آن سرکه ای است که از انگور، کشمش و سیب تهیه شود.

جوشاندن سرکه

چون یکی از دلایل کپک زدن ترشی ها، ناخالص بودن ترشی هاست، بنابراین بهتر است سرکه را قبل از استفاده به مدت چند دقیقه جوشانده و پس از سرد شدن استفاده کنید.


آشپز مجموعه ترشی ,سرکه ,خوشمزه ,تهیه ,یکی ,استفاده ,های خوشمزه ,رمز و ,ترشی های ,یکی از ,تهیه ترشیمنبع

ایندکس وبلاگ 34

خورشت هویج

طرز تهیه موس شکلاتی

دنت خونگی

طرز تهیه کوفته قلقلی با گوشت برای همراهی با انواع غذاها

رمز و راز تهیه ترشی خوشمزه

طرز تهیه اشکنه به سبکی خوشمزه

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

بهترین سایت گلبو ماساژ دل نوشته های آسمانی دانلود اهنگ های جدید مرجع اطلاعات عمومی خرید و فروش انواع لوازم یدکی لیفتراک کوماتسو تماشاي آنلاين فيلم هاي سينمايي ahvaz اجناس فوق العاده قیمت باغ ویلا در تهراندشت